sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

1.3 sushi

Allekirjoittanut
Kuten tuolla normibloggailun puolellakin totesin, lomaviikkoa vietettiin ystävienluona Porissa. Ja onnekkainta tässä tietysti oli, että porukka oli varsin taitavaa ruuanlaittajaa. Olen ehkä parhaimpia safkoja saanut tuon ystäväni kanssa hengaillessa.

Itse siis jättäydyin hyvillä mielin taka-alalle ja sain nauttia ainoastaan katselijanroolista ja kameran takana olosta. No tunnustetaan kyllä mä leikkasin punasipulia!


Valmistelua
Misailut jatku tuossa sushin teossakin. Pilkoin meille raaka-aineita rullien tekoon. Tehtiin sushi rullia eli makizusheja, ne ovat siis näitä nori-levä rullia. Teimme myös nigirizusheja eli kämmenessä tehtäviä riisipalleroita joiden päällä oli meidän tapauksessamme lohta. Sushirullat onnistui minultakin hyvin ja lopussa alettiin laittaa rullan sisälle vähemmän riisiä ja enemmän muuta täytettä. Olin nähkääs pilkkonut sisuksia aikas runsaalla kädellä.

Kaveri vielä totesi, että must juttu on se et kun teette sushia muistakaa lakata kynnet kauniiksi, niin tulee kauniita kuvia. ;> Pitihän sitä nyt vähän ikuistaa meidän kaikkien ekaa muttei todellakaan vikaa sushintekoiltaa.
ja hyvää tuli!

plus vinkut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti